Constantin Galca: “Ens ha pogut la pressió”

0

Constantin Galca, entrenador del RCD Espanyol, assegura que les necessitats han jugat en contra dels blanc-i-blaus. El tècnic demana el recolzament de l’afició

“Ens ha pogut la pressió. Les primeres arribades de la Real Sociedad ens han fet molt mal, i no hem sabut revertir la situació”. Constantin Galca, entrenador del RCD Espanyol, ha assenyalat en roda de premsa que l’equip no ha pogut refer-se dels dos gols encaixats en el primers set minuts de joc.

Galca, amb un rostre seriós, ha afirmat sentir-se “tant dolgut com l’afició”. Tot i això, ha assegurat que “en el món del futbol tot és possible. Amb el recolzament de l’afició traurem endavant la situació. Amb el seu recolzament ho farem”.

Sobre la presència de Ciani a l’onze titulat, el tècnic romanès ha explicat que “Óscar Duarte encara està adaptant-se, no està bé. I Enzo Roco ha patit un cop i necessitàvem gent al 100%”.

L’entrada de Pau López a la mitja part per Arlauskis ha estat, segons Constantin Galca, per “una lesió. No sabem si és greu, però confiem en ell. És un porter amb experiència que transmet a l’equip. A més, també té un bon toc de pilota”.