Constantin Galca, entrenador del RCD Espanyol, reconeix que contra la SD Eibar espera veure un equip més ofensiu que en els derbis contra el FC Barcelona

Constantin Galca, entrenador del RCD Espanyol, ha assenyalat en roda de premsa que “hem progressat en coses, però jugant contra equips grans com el FC Barcelona és difícil millorar el joc en atac. No hem tingut molt de temps, no hi ha hagut una setmana neta per preparar un partit. En aquest cas és difícil. Espero que es vegi la millora en atac, perquè és important per a nosaltres “.

Respecte la SD Eibar, rival en el pròxim partit a la Liga BBVA, ha comentat que” és un equip intens i molt vertical. És difícil guanyar a Ipurúa. Cal igualar o millorar la seva intensitat, i després hem d’encertar bé les jugades que tenim. Han rebut molt pocs gols a casa “.

En aquest sentit, Constantin Galca ha indicat que Ipurúa és “un camp petit. Ja sabem que l’Eibar és un equip molt intens i cal pensar-hi; és important tenir-ho tot clar”. El romanès ha insistit que, després dels últims dos derbis, té el focus posat en el partit contra la SD Eibar: “Són punts importants”. Així mateix, ha comentat que “la concentració sempre és molt més alta quan jugues amb equips millors, però si tenim la mateixa concentració i intensitat tindrem molt a guanyar. Cal mantenir la concentració i la intensitat “.