Constantin Galca creu que l’equip ha de recuperar contra la Real Sociedad “la consistència en el joc” per “agafar confiança altra vegada”

Constantin Galca, entrenador del RCD Espanyol, espera que l’equip hagi oblidat el mal partit del passat cap de setmana al Santiago Bernabéu i recuperi “la consistència en el joc”, com va demostrar en l’últim compromís a casa davant el Villarreal. Pel tècnic romanès aquest partit és l’exemple del que es busca: “Pel que fa al joc ofensiu, però vam tenir moments defensius en què no ho vam fer bé”.

L’entrenador blanc-i-blau, que ha deixat fora de la llista Caicedo i Víctor Sánchez per qüestions preventives, reconeix que “no vam donar una bona imatge en l’últim partit i, per això, hem de recuperar l’actitud que hem tingut a casa. Cal estar encertat de cara a porteria. És un partit molt important per a nosaltres i necessitem que l’afició estigui de la nostra part. Si tenim actitud i encert, podrem guanyar”.

Constantin Galca recorda que els entrenadors “estem subjectes al resultat”, però insisteix que vol que l’equip trobi “la consistència en el joc que no hem tingut. Una victòria ens servirà per agafar una altra vegada confiança”.

El tècnic argumenta que “cal aïllar-se de la situació i pensar només en guanyar el partit i que l’afició estigui de la nostra part. Tots volem sortir d’aquí. El primer partit és la Real Sociedad i només pensem en això”.