Constantin Galca, entrenador del RCD Espanyol, en una imatge d'arxiu prèvia a una roda de premsa | FOTO: rcdespanyol.cat

Constantin Galca reconeix la feina de l’equip durant la setmana i espera que els seus homes juguin “amb ganes i molt organitzats”

Constantin Galca vol que l’equip mostri una bona imatge al Santiago Bernabéu. El tècnic romanès es manté confiat en les possibilitats de l’equip, i explica que “cal tenir il·lusió, encara que ens falti molta gent. Hem d’anar amb la intenció de treure alguna cosa positiva i pensar en el partit. Intentarem fer-ho el millor possible”.

L’entrenador blanc-i-blau, que apunta que té “clara la majoria” de noms de l’onze titular, reconeix que haurà d’esperar fins l’últim moment per completar l’equip tot i que avança que “està content amb les dues noves incorporacions” i revela que tenen opcions de jugar.

De totes maneres, sense oblidar el Real Madrid, argumenta que “no podem comparar-nos amb ells, però cal anar amb fe, tenir moltes ganes i estar molt organitzats. Ho intentarem. Hem preparat la setmana amb molta feina, il·lusió i les idees clares i lluitarem amb això”.

El tècnic també assumeix que “els jugadors surten molt motivats en aquest tipus de partits i, de vegades, cal tranquil·litzar-los i ordenar-los una mica perquè surten molt revolucionats”.