Constantin Galca: “Tirarem això endavant” - Diari Català
El tècnic blanc-i-blau ha mostrat la seva confiança en capgirar la mala dinàmica a casa | FOTO: Europa Press

Constantin Galca ha destacat la importància de guanyar al Deportivo de la Coruña per rebaixar la tensió i ha demanat el suport de l’afició per a guanyar

L’entrenador del RCD Espanyol, Constantin Galca, ha assegurat hores abans del partit que enfrontarà al seu equip amb el Deportivo de la Coruña que es veu capaç de tirar endavant amb la situació. El romanès ha confessat que la plaga de lesions és “preocupant” i que cal ser més efectius de cara al gol, però ha mostrat la seva confiança en que “l’afició ens portarà a la victòria”.

És important l’encert i el moment al qual es troba l’equip, ja que hi ha tensió per no guanyar i això influeix sobre el jugador”, explicava Constantin Galca, que ha destacat que els seus homes es troben “molt ficats”. “És un partit molt important per a nosaltres, estem molt involucrats i tenim moltes ganes de guanyar un partit. Contra el Valencia ho mereixíem i no va poder ser”, ha recordat.

El tècnic blanc-i-blau ha comentat que si volen sumar punts “hem de ser més pragmàtics. Jugarem amb les línies més juntes, més junts, i segur que marcarem més d’un gol”. Respecte a aquest tema ha valorat la importància d’anotar, ja que “hem tingut ocasions i si no les encertes es difícil guanyar. Aquest moments poden decidir i guanyar un partit, o empatar-lo”, ha ressaltat, tot just abans d’afegir que “és bo que marquin, sobretot per als de davant. Confio que marcaran la diferència”.

També ha fet referència al paper de l’afició, demanant que l’estadi estigui ple i que doni suport durant tot el partit, ja que segons Galca “així l’equip donarà molt més. Confio que els aficionats estaran amb nosaltres i ens portaran a la victòria”, expressava.

Per últim s’ha referit a la plaga de lesions que afecta a la plantilla, reconeixent que “és preocupant. Ho donen tot (els jugadors) als entrenaments, hi ha molta intensitat, hi poden haver lesions”, i confirmant que Víctor Sánchez es troba en bones condicions i “podria entrar a l’onze”.