“Veig als meus jugadors connectats”

0

Constantin Galca, entrenador del RCD Espanyol, confia que l’equip farà un bon partit davant el FC Barcelona. L’entrenador romanès no dóna pistes de l’equip titular

Serà el primer derbi de Constantin Galca. L’entrenador romanès, que a Sevilla va patir la primera derrota com a tècnic blanc-i-blau, assegura en roda premsa que “veig als meus jugadors connectats. Lluitarem per imposar-nos”.

El romanès espera que l’Espanyol pugui oferir una bona imatge davant el FC Barcelona; a més, insisteix que confia plenament en la capacitat dels seus homes, i no dubta en qualificar el conjunt blaugrana “com el millor equip” afegint que espera “posar entrebancs al Barcelona”.

Constantin Galca, en un entrenament a la 'Dani Jarque' | FOTO: mundodeportivo.com
Constantin Galca, en un entrenament a la ‘Dani Jarque’ | FOTO: mundodeportivo.com

Constantin Galca confia en “intentar arribar a la porteria contrària i crear ocasions”, fórmula per a que l’equip creixi: “Intentarem tenir la pilota, córrer, ser agressius i, quan la tinguem, moure’ns bé entre línies”. Malgrat que es jugaran tres derbis en un curt marge de temps, assegura que“si sortim reforçats després d’un partit amb el Barça serà bo per al nostre equip”.

Sense pistes

Constantin Galca també confia en que “la nostra manera de jugar ens permeti tenir a l’afició al nostre costat”, i ha evitat confirmar detalls sobre la possible alineació d’aquest dissabte: “Veurem”, matisa quan se li pregunta per la possibilitat de sortir d’inici amb Asensio, Caicedo i Gerard Moreno.