“Volem generar més joc ofensiu”

0

Constantin Galca es manté fidel al seu estil i pel partit de Copa davant el FC Barcelona espera que l’equip vagi millorant ofensivament

Constantin Galca té clar que no variarà la seva manera d’afrontar l’eliminatòria de Copa del Rey contra el FC Barcelona. El tècnic ha insistit en mantenir-se fidel al seu estil, i tornarà a plantejar un partit amb intensitat i mantindrà la idea de poder “generar més joc ofensiu, tenir més la pilota”.

L’entrenador romanès no ha volgut revelar detalls del possible onze titular que presentarà l’equip, però sí que ha apuntat que té la sensació que es veurà “un Barça més ficat en el partit, amb ganes de marcar i de guanyar. Serà un partit més difícil encara. Ens enfrontem al millor equip del món i els seus jugadors tindran l’orgull de guanyar aquest partit”. De la mateixa manera ha recordat que “l’altre dia vam aconseguir que el Barcelona no marqués per primera vegada”.

Constantin Galca ha rescatat del partit de dissabte passat la bona actuació defensiva, però ha insistit en “millorar ofensivament”, alhora que ha apuntat que en lloc d’apostar per un 0-0, ell preferiria que fos un 1-1 “perquè sempre s’ha d’aspirar a més”.

El tècnic també ha reiterat que segueix confiant plenament en la capacitat dels seus jugadors, i ha reconegut que “cadascú pot opinar com vulgui, però jo no vaig veure agressivitat al camp, però no em molesta el que puguin dir els altres”.