Converteix el teu smartphone en un sistema HUD per el cotxe

  0
  Converteix el teu mobil en un sistema HUD | Diari Català

  Converteix el teu mobil en un sistema HUD | Diari Català

  Converteix el teu mòbil en un sistema HUD per al parabrisa del teu cotxe.

  Gràcies a les apps de navegació i GPS, el telèfon mòbil és un gran aliat a l’hora de conduir.

  En moltes ocasions es presenten dificultats per poder consultar la informació mentre s’està al volant, ja que el dispositiu pot afavorir distraccions o ocasionar problemes de visibilitat de la via, entre altres inconvenients.

  Una empresa de Califòrnia ha desenvolupat Hudway Glass, un dispositiu que converteix el teu smartphone en sistema HUD, amb una pantalla transparent que et mostra la informació sobre el parabrisa perquè la puguis veure sense apartar la vista de la carretera.

  Aquest accessori permet transformar qualsevol telèfon mòbil en un sistema HUD, (Head-Up Display), compatible amb tots els cotxes i es pot usar tant amb iPhone com amb Android. Es compon d’una plataforma que es fixa en el quadre de comandament en què es col·loca el telèfon intel·ligent, i compta amb una petita pantalla en la qual es projecta la informació que prové de l’app del fabricant.

  Hudway Glass és un sistema de navegació que permet planificar la ruta i ofereix dades d’interès per al conductor, com alertes quan el cotxe s’aproxima a una corba perillosa, el traçat o un altre tipus d’informació útil en temps real.

  Els desenvolupadors d’aquest sistema HUD, Hudway Glass, han llançat una campanya en Kickstarter per buscar finançament per al dispositiu, i estan tenint un èxit rotund: la recaptació supera ja els 360.000 dòlars i encara tenen fins al 7 de novembre per continuar aconseguint fons.

  Si vols fer-te amb l’accessori que converteix el teu smartphone en una pantalla per al quadre de comandament del cotxe, pots comprar a la pàgina del projecte des 49 dòlars. Si tot va segons l’esperat, el lliurament està prevista per al mes de març de 2016.

  Font: Kickstarter