Lenovo presentat un nou ordinador portàtil enfocat al dibuix digital, es tracte del convertible Lenovo Thinkpad P40 Ioga

Convertible Lenovo Thinkpad P40 Ioga | Diari CatalàEl convertible Lenovo Thinkpad P40 Ioga es un workstation portàtil d’alt rendiment dotat d’una CPU Intel Core i7 de 6a Generació (Skylake) acompanyat de fins a 16 GB de memòria RAM DDR4, una gràfica professional Nvidia Quadro M500M amb 2 GB de memòria VRAM dedicada i amb el suport d’un SSD de 500 GB de capacitat que promet una velocitat ultra ràpida.

Convertible Lenovo Thinkpad P40 Ioga | Diari CatalàEl convertible Lenovo ofereix una excel·lent precisió quan dibuixem amb un stylus, això és gràcies a la seva pantalla tàctil amb tecnologia Wacom Active ÉS, té una sensibilitat a la pressió de 2048 nivells. La resolució d’aquesta pantalla és de 2560 × 1440, el panell és IPS.

Convertible Lenovo Thinkpad P40 Ioga | Diari CatalàEl convertible Thinkpad P40 Ioga porta un teclat ‘Lift‘n Lock’. Aquest teclat té un marc que s’eleva de forma automàtica al voltant de les tecles quan fem servir l’equip a manera de rajola, així podem treballar més còmodament. El convertible de Lenovo destaca per la durada de la bateria, la seva lleugeresa i el seu xassís robust. De fet, ha passat les proves militars -mil-SPEC-, això garanteix que l’equip seguirà funcionant en condicions extremes.

Convertible Lenovo Thinkpad P40 Ioga | Diari CatalàParlarem de la disponibilitat, el convertible Lenovo ThinkPad P40 Ioga sortirà a la venda a Espanya al febrer de 2016, el model més bàsic tindrà un preu de 1235 euros IVA no inclòs.

Per mes informacion del convertible Lenovo Think Workstations visiteu la pagina web del fabricant.