La directora de ‘Nadie quiere la noche’ presenta un nou curtmetratge al Festival de Màlaga

El Festival de Màlaga Cinema Espanyol, que tindrà lloc del 22 d’abril a l’1 de maig, acollirà la presentació del curtmetratge ‘Un corazón roto no es como un jarrón roto o un florero‘, dirigit per Isabel Coixet i que ha estat produït per Gas Natural Fenosa, en el marc del projecte Cinergía, amb la col·laboració de la productora El Terrat i l’agència Arena Media.

A més, Gas Natural Fenosa ha renovat un any més el seu acord amb el Festival de Cinema de Màlaga, i esdevé així patrocinadora oficial del certamen per vuitè any consecutiu. D’aquesta manera continua el seu suport a la indústria del cinema.

‘Un corazón roto no es como un jarrón roto o un florero, que es presentarà el pròxim 22 d’abril, és una comèdia romàntica protagonitzada per Silvia Abril, Julián López, Kira Miró, Rodrigo Guirao i l’humorista Andreu Buenafuente.

La trama gira entorn d’una experta cardiòloga que intenta arreglar el seu cor trencat després d’un fracàs sentimental per al qual, potser, tingui l’ajuda del gestor d’energia que treballa al seu hospital, segons han informat des de Gas Natural Fenosa a través d’un comunicat.