Entre les propostes destaca la recollida d’aliments per a la Botiga Solidària, que té com a objectiu arribar als 2.000 quilos

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat organitzarà del 17 al 22 de maig la quarta edició de la Setmana de la Dignitat, una iniciativa per conscienciar la població sobre la necessitat de donar resposta a les situacions de pobresa que inclourà, entre altres activitats, una recollida d’aliments.

La Setmana de la Dignitat s’emmarca en l’Acord Social contra la Crisi, que reuneix una trentena d’entitats, institucions, grups polítics, agents socials i particulars de la ciutat.

Entre les propostes programades destaca la recollida d’aliments per a la Botiga Solidària, que té com a objectiu arribar als 2.000 quilos de productes que es destinaran a famílies en situació de dificultat econòmica.

També se celebraran xerrades divulgatives, una cursa contra la pobresa energètica i un acte central, el 21 de maig, a la plaça de Catalunya, on es llegirà un manifest reivindicatiu.

Segons el consistori, la Setmana de la Dignitat pretén posar de manifest que la crisi econòmica no ha acabat i que les seves conseqüències cada vegada són més rellevants, ja que provoca desigualtats que amenacen la cohesió social.