Corsair, un dels principals fabricants de components, ha anunciat el llançament de la seva nova solució Corsair Hydro Sèries H5 SF

Corsair Hydro Sèries H5 SF, nova refrigeració líquida | Diari Català

Corsair Hydro Sèries H5 SF es el nou sistema de refrigeració líquida AIO incorporat al catàleg del fabricant Corsair dissenyat per ser compatible amb el xassís més petits i oferir una gran capacitat de refrigeració amb una baixa sonoritat.

Corsair Hydro Sèries H5 SF, nova refrigeració líquida | Diari CatalàCorsair Hydro Sèries H5 SF està especialment pensada per a aquells equips compatible amb qualsevol placa base Mini-ITX amb una mida marcada per la seva altura de tot just 84 mil·límetres capaç de refredar fins a una CPU amb overclocking.

Corsair Hydro Sèries H5 SF, nova refrigeració líquida | Diari CatalàA diferència d’altres refrigeracions liquides, es aquesta AIO es muntarà al complet en el sòcol, quedant així instal·lada de forma perpendicular a la placa base i refrigerant-per mitjà d’un ventilador amb efecte turbina (blower) de 120 mm que incorpora al seu interior.

Corsair Hydro Sèries H5 SF, nova refrigeració líquida | Diari CatalàEstem així davant un radiador d’alumini amagat que en una carcassa (on hi ha el ventilador) que mitjançant un curt tub es mou el líquid refrigerant al bloc de coure que refrigera la CPU. Aquest sistema de refrigeració és capaç de dissipar un TDP de fins a 150W de calor, permetent així fins i tot realitzar overclock en aquests tipus d’equips sense problemes de temperatura.

Corsair Hydro Sèries H5 SF, nova refrigeració líquida | Diari CatalàEl Corsair Hydro Sèries H5 SF és compatible amb les caixes Corsair Obsidian Sèries 250D, Carbide Sèries Air 240, i Graphite Sèries 380T, promet fer poc soroll, compta ja amb un compost tèrmic de forma preinstal·lat, amb 5 anys de garantia, i arribarà en les pròximes setmanes a un preu que podria rondar els 90-100 euros.