Les rutes aniran des de Maldives, fins a Sri Lanka

Costa Cruceros ha explicat aquest dimarts la seva aposta per créixer els anys propers, que preveu el llançament de nous itineraris, entre els quals destaca un de dues setmanes per l’Oceà Índic que recorrerà les Maldives, l’Índia i Sri Lanka, i ha anunciat també acords amb Ibèria i PortAventura World.

La presentació ha tingut lloc en el marc de l’esdeveniment ‘Protagonistes del Mar’, una cita anual de la companyia que aquest any ha reunit més de 1.500 agents de viatges de tot el món a bord del Costa Favolosa a Barcelona, ha informat el grup en un comunicat.

Durant l’esdeveniment d’aquest dimarts, Costa Cruceros i Iberia han presentat una aliança que generarà un trànsit des de i cap a Espanya de més de 130.000 places fins al 2018 i que suposa una “millora qualitativa” de la connectivitat amb els ports d’embarcament de la companyia italiana, amb fins a deu punts d’enllaç a Europa i 13 més a Espanya.

A més, els hostes de la naviliera disposaran d’accés al servei d’enviament d’equipatge directament fins al cabina del vaixell. L’acord amb PortAventura World preveu que els passatgers que arribin a Barcelona a bord de qualsevol dels vaixells de Costa Cruceros tindran accés exclusiu al parc d’atraccions.

Font: EP