MSI presenta CPU Guard 1151, la solució per els possibles ‘bendgate’ del processadors Skylake d’Intel per culpa dels dissipadors mes econòmics

CPU Guard 1151 de MSI per protegir els Skylake | Diari CatalàMSI CPU Guard 1151 es la solució perquè els usuaris no tinguin aquest problema i poder protegir la CPU Socket 1151 del possible ‘bendgate’, d’aquesta forma l’enforteix per suportar la pressió i que no es faci malbé la CPU.

Fa uns dies havíem anunciat que algunes CPU havien experimentat problemes de ‘bendgate’ en els processadors Skylake i es doblegaven com a conseqüència de l’ús de dissipadors economics. MSI, una de les principals companyies del segment, ha pres nota d’això, presentant en societat la nova CPU Guard 1151 que ens evita aquests inconvenients.

El que passa és que els CPUs Intel Skylake utilitzen un PCB més prim, el que ha portat al fet que alguns usuaris tinguin problemes amb el seu ús intensiu, en la mesura en què començaven a doblegar-se. Per descomptat, això en Haswell no succeïa, de manera que MSI ha estat ràpida, actualitzant una solució per a la generació anterior, però ara adaptada al sòcol LGA1151.

CPU Guard 1151 de MSI per protegir els Skylake | Diari CatalàA més, la CPU Guard 1151 és també l’eina perfecta per a qualsevol que vulgui fer ‘DELID (Delid és una pràctica que consisteix a obrir la CPU, moltes vegades per canviar la pasta tèrmica, que es troba entre el xip de silici (DIE) i el metall protector, IHS).

La CPU GUARD 1151 es compatibles amb qualsevol placa base LGA1151, és a dir, tant Intel Celerom com Pentium pertanyents a les famílies Core i5 / i7. Com posseeix un suport addicional, podem quedar-nos tranquils que no es farà malbé ni la CPU ni la placa base, repartint tot el pes a través del marc d’alumini, una solució que per altra banda, no dubtem acabarà sent copiada amb el pas del temps per altres companyies del segment.

Recentment es va utilitzar la CPU Guard 1151 durant un esdeveniment d’overclocking, ajudant els millors overclockers a empènyer les CPU Skylake al màxim, trencant rècords mundials.