Creative outlier llegeixen els teus missatges de Whatsapp i altres apps de missatgeria per no parar mai i inclouen reproductor de MP3 integrat

Creative outlier, els cascos per sortir al carrer | Diari CatalàEls Creative outlier han estat creats per a aquells que viatgen diàriament i per als entusiastes de l’esport, resulten el company perfecte per les seves aventures o escapades a l’exterior. Presumeix de la capacitat de reproducció de música de 4 formes: Bluetooth, targeta microSD, USB i entrada auxiliar.

La versatilitat dels Creative outlier s’adapta als seus hàbits diaris, ja sigui per a les activitats a l’aire lliure o als seus viatges diaris per la ciutat, amb reproducció de música de 4 maneres i 10 hores de bateria; pot gaudir de les seves cançons favorites durant tot el dia.

Els Creative outlier són extremadament lleugers; tan sols 93 grams, i s’adapten perfectament, i més ofereixen algunes característiques ideals per als esportistes, com el control i la indicació de temps per volta, o el control del temps del teu entrenament.

La forma i el pes d’aquests cascs està pensat per obtenir el confort més gran i durabilitat en qualsevol situació a l’aire lliure, com la pràctica d’esports. La seva banda superior és extremadament flexible i duradora; està acabada amb coixinets coberts per pell sintètica per adaptar-se millor i evitar moviments indesitjables.

Els Creative outlier arriben en dos colors: negre i blanc, però permeten unir-los anells de diversos colors al voltant de les copes, per personalitzar-d’acord amb el teu estil. L’àudio ofereix baixos potents i un so ben balancejat. Però no només el canvi serà en l’àmbit estètic: substitueix-amb una alternativa més porosa, com els Rainbow Loom® per obtenir uns baixos millors. Amb sis parells d’anells de silicona inclosos en el pack, podràs expressar també en més de 30 combinacions de colors.

Creative outlier, els cascos per sortir al carrer | Diari CatalàEls cascos també permeten donar als usuaris la flexibilitat de crear els nostres propis dissenys per a les copes. Els aficionats a les impressores 3D poden crear els seus propis anells acústics per personalitzar els seus cascos. Pots visitar creative.com/outlier per descarregar dissenys impresos en 3D.

Ofereixen 10 hores de reproducció amb una sola càrrega. Els cascos et permetran gaudir de la teva música de 4 maneres diferents:

NFC Bluetooth 4.1

Integra el robust xip per Bluetooth v4.1, i incorpora la tecnologia NFC. Permet a un smarphone connectar sense fils de forma ràpida i senzilla. Amb el NFC tan sol has de tocar tots dos dispositius i quedaran emparellats per gaudir el teu àudio via Bluetooth.

MP3 Player intern

El Creative outlier, porta integrat un reproductor MP3 que permet als usuaris tocar la seva música preferida des d’una targeta MicroSD. Ofereix suport per als formats MP3, WMA i WAV. Pots gaudir de més de 10.000 cançons MP3 amb una targeta MicroSD de 32 GB.

El Creative outlier també ofereix una solució per obtenir el so de la més alta qualitat mitjançant la connexió USB a un ordinador. A més, podràs personalitzar el so amb el programari de Sound Blaster per obtenir el millor perfil per a música, pel·lícules i videojocs.

Els Creative outlier arriben amb característiques encara més cridaneres com:

 • Buddy: l’app de notificacions intel·ligents per veu

Els usuaris Android poden descarregar la nostra aplicació de text a veu, Buddy, que llegeix les notificacions o missatges de text que vulgui, com SMS, WhatsApp, WeChat, LINE, Viber, Skype, Facebook Messenger, etc. Dit d’una altra manera per a la seva outlier, no ha de preocupar de missatges o notificacions importants que faltin mentre va d’un costat a un altre.

Buddy
Price: Free

Comptador de temps

 • Amb la simple pulsació d’un botó, el Creative outlier anunciarà el temps per volta o el temps d’exercici per mesurar la nostra activitat, com entrenaments en circuits, o simplement caminant pel parc.

Trucades en alta definició

 • El micròfon invisible amb la tecnologia ClearSpeech ™ cerca suprimeix el soroll extern, millora digitalment la claredat de les teves converses per ser altes i ben definides. A més, és compatible amb HD Voiceready, portant a la vida teva converses -Per ara només limitat a certs smartphones i operadors-. Disposa d’una bateria de 8 hores per a una sola càrrega.

Compatible sense fil amb PS4

 • Els jugadors poden connectar Creative BTW2 a la PlayStation 4 per gaudir de la millor experiència de comunicació per veu i d’escolta de música sense fil amb el outlier.
  Característiques dels Creative outlier:

Bluetooth amb NFC.

 • Reproductor MP3 integrat permet escoltar música des de targeta MicroSD sense necessitat de telèfon – permet estalviar la bateria del teu telèfon per a trucades i missatges -, resulta ideal per sortir al carrer sense la necessitat d’utilitzar un mòbil per, per exemple, fer esport.
  Connexió d’USB àudio per a reproducció sense pèrdues i càrrega de bateria.
 • Qualitat HD en trucades amb reducció de soroll i suport per HD Voice.
 • L’app Buddy llegeix els missatges entrants en dispositius Android.
 • Sis sembles d’anells de neó que et permeten personalitzar-los amb 30 combinacions
  Pes lleuger record de 93 grams
 • Drivers de Neodimi balancejats de forma professional de 32 mil·límetres
  Disponibles en dos colors