Més de 800.000 unitats de Cayenne i Touareg hauran de passar pel taller

Una de crides a revisió. Si sou propietaris d’un Porsche Cayenne o un Volkswagen Touareg això us pot interessar ja que ambdues marques han cridat i cridaran a revisió a més de 800.000 vehicles dels dos models per revisar de “forma preventiva” si existeix un possible problema que afecti al pedal del fre i de l’accelerador. Porsche va trobar el problema després d’una inspecció interna i, per això, s’ha decidit aquesta crida a revisió. El cas del Touareg és important també ja que comparteix molts elements amb el gran SUV de Porsche.

En total, la xifra de vehicles que hauran de passar pel taller ascendeix a 800.477 exemplars fabricats entre els anys 2011 i 2016, tots dos inclosos. D’aquest total, 409.477 unitats són de Porsche Cayenne, mentre que la resta, els 391.000 exemplars, formen part del Volkswagen Touareg.

El problema segons Porsche no és un altre que “una anella de seguretat que podria estar solta en el suport del coixinet dels pedals” el que podria suposar que aquests no responguessin adequadament en un moment concret, creant un perill tant per al conductor del vehicle afectat com per a tercers, ja siguin altres cotxes o vianants.

Malgrat la gran quantitat de vehicles cridats a revisió, no cal alarmar-se per això ja que de moment no s’ha registrat cap accident relacionat amb aquest problema. I els que hàgiu comprat un model d’aquests dos recentment en teoria tampoc us afecta ja que el problema va ser trobat en una inspecció interna i solucionat al moment, per la qual cosa les unitats que s’han produït a partir de llavors ja estan esmenades d’aquest error.

Òbviament, aquesta crida a revisió no suposarà cap cost per al propietari del vehicle, tot i que sí disposar del temps per portar-lo i recollir-lo al taller oficial.