Cristian Tello:
L'atacant català va expressar la seva alegria per aquesta nova oportunitat al club 'viola' | FOTO: ACF Fiorentina

En declaracions que recull Mundo Deportivo Cristian Tello s’ha mostrat content pel seu fitxatge per la Fiorentina i ha animat al central a fer el pas

Aquest dijous Cristian Tello va ser presentat com a nou jugador de la Fiorentina. L’atacant, encara jugador del FC Barcelona, arriba cedit al club italià després d’un any i mig al Porto, on havia deixat de gaudir de minuts als últims mesos després d’un curs on sí havia estat una peça important de la plantilla dels ‘dragoes’. Durant el seu acte de presentació el de Sabadell es va mostrar content per la seva nova oportunitat alhora que va tenir paraules per al seu ex-company blaugrana, Marc Bartra.

He sentit que la Fiore està interessada en Marc (Bartra). És molt amic meu, parlem molt sovint. Em va felicitar per venir aquí però no m’ha dit res de que ell ho pugui fer també” aclaria Cristian Tello, que no obstant comentava que “és un futbolista ‘top’ que li podria venir bé a la ‘Fiore’. És algú que necessita jugar i sentir-se important a l’equip i crec que és una passa (la de deixar el FC Barcelona) que hauria de fer pel bé de la seva carrera. És difícil que ho faci però seria per tenir minuts i créixer”.

Respecte a la seva pròpia sortida el futbolista va reconèixer que “quan ets allà (al FC Barcelona) t’ensenyen a jugar i a ser bona persona. He madurat i vull arribar a ser feliç amb el futbol, jugant tant com em sigui possible. És important comptar amb la confiança d’un gran club i ara em toca convèncer al meu entrenador per a poder quedar-me aquí”.

També va comentar que no va dubtar en escollir la Fiorentina perquè “no estava jugant i volia donar-me una oportunitat” i que des del primer moment va dir que “”. “Per a mi això es un gran desafiament, estic en una lliga i un equip de prestigi i vull fer-ho bé per quedar-me molt de temps”, va subratllar.