Cristiano Ronaldo:
El portuguès, que va tornar a ser protagonista sobre la gespa, va lloar al seu actual entrenador | FOTO: LaLiga.es

En declaracions després del partit contra l’Sporting de Gijón Cristiano Ronaldo ha comparat al seu ex-tècnic amb l’actual, amb el que té “més empatia”.

Bones paraules de Cristiano Ronaldo cap al seu entrenador després de la golejada d’aquest diumenge contra l’Sporting de Gijón. El portuguès va admetre que el canvi que viu el Real Madrid a les darreres setmanes és gràcies a Zinedine Zidane, que “ha donat una empenta a l’equip. Sobre Rafa Benítez, destituït a causa dels dubtes de joc de l’equip i la manca de resultats, el davanter va negar que la plantilla intentés fer-lo fora i va afegir que el seu actual tècnic és “més semblant” a Ancelotti i ajuda a que “surtin les coses”.

No vam intentar fer-lo fora (a Benítez), això mai, va explicar Cristiano Ronaldo, que reiterava que “amb uns entrenadors tens més empatia que amb altres, com amb els jugadors i amb les persones”. “Jo era seriós a la meva feina pensant en allò que era millor per al club, independentment de qui ens dirigeix, però tot i que no tinc una mala opinió de Rafa la seva visió del futbol és diferent a la de Zidane”, va continuar, per tancar novament amb un “no em preguntis per què però els jugadors sentim més empatia amb ‘Zizou’”.

Precisament al francès va atribuir part de la millora del conjunt blanc, comentant que ha portat il·lusió als jugadors i que és més semblant a Carlo Ancelotti: “Els seus entrenaments són semblants, és una persona tranquil·la, seriosa a la feina i fora és divertit”, va puntualitzar. L’altre part la va atorgar a la “coincidència”, ja que segons la seva opinió “l’equip està bé, vam fer una bona setmana de feina i els resultats es reflecteixen al camp”.

A més, va justificar la fredor al voltant de la marxa de Benítez fent un paral·lelisme amb l’italià, aclarint que “és normal que amb Ancelotti tinguéssim afecte, va estar aquí dos anys, es com una parella. Rafa només va estar sis mesos”.

Finalment, Cristiano Ronaldo també va contestar algunes qüestions sobre el FC Barcelona, afirmant que la seva relació amb Leo Messi és “bona” però que darrerament “ens hem apropat més”, i llençant un avís a Dani Alves, al qual es va referir dient que “mai he parlat d’ell a les meves entrevistes, si vull parlar malament d’un company ho faig amb ell, no a la premsa, per promocionar. Tothom que parla malament de mí surt en portada al dia següent”.