Cristiano Ronaldo:
El portuguès ha culpat a les lesions de la mala temporada del Real Madrid | FOTO: LaLiga.es

Cristiano Ronaldo ha explotat després de la derrota del Real Madrid contra l’Atlético, defensant el seu rendiment i criticant a alguns dels seus companys

La derrota del Real Madrid al Santiago Bernabéu no l’ha encaixada gens bé el seu davanter, Cristiano Ronaldo, que ha defensat el seu rendiment atacant a alguns dels seus companys d’equip. Segons el portuguès, les seves estadístiques no enganyen i la situació del conjunt blanc és culpa de “no jugar amb els millors”.

Em molesta que diguin que Cristiano Ronaldo ha baixat el seu rendiment i per això ha baixat el Real Madrid. Si tots estiguessin al meu nivell estaríem primers. Els números no enganyen, les estadístiques no enganyen, és fàcil”, ha començat, abans de disparar amb bala cap a alguns dels seus companys: “Estem tenint moltes lesions i això ens perjudica. No vull menysprear ningú però quan no estan els millors… M’agrada jugar amb Karim, Bale, Marcelo; no vull dir que Jesé, Lucas o Kovacic no siguin bons, són molt bons però…”.

Per a guanyar una competició necessites als millors. Nosaltres els tenim lesionats, desafortunadament. És un fet, no guanyes una competició llarga si no tens als millors disponibles i crec que aquest és el principal error d’aquest any”, ha sentenciat, abans de comentar que està content amb Zidane i que han merescut guanyar el derbi. “Zidane és optimista i tranquil, ho fa bé. Estic content per treballar amb ell. Hem tingut més ocasions i hem merescut guanyar però el futbol és així”, ha explicat.

Per al portuguès el millor estat físic del FC Barcelona ha estat clau en la seva diferència a la lliga i “si Neymar, Suárez o Messi estiguessin quasi sempre lesionats ells no estarien on estan”. “Potser sí però no ho crec. És difícil guanyar una competició sense els millors”, ha repetit.

Hores més tard el de Madeira ha matisat les seves declaracions, intentant apaivagar la polèmica i aclarint que “s’ha interpretat malament el que he dit. No volia dir que sóc millor que els altres, em referia a la part física i a les lesions. Hi ha hagut dolències importants i això ens ha perjudicat, impedint-nos mostrar el nivell que habitualment tenim. Respecto totalment als meus companys i no he volgut ofendre’ls. No em crec millor que ningú”.