Johan Cruyff ‘vestira’ al FC Barcelona al Classic - Diari Catala
El lema 'Gràcies Johan' substituirà durant aquest partit a l'escut de Campions del Món | FOTO: FCB

El FC Barcelona ha presentat una samarreta especial per al Clàssic, on s’inclourà al pit la llegenda ‘Gràcies Johan’ en un homenatge més a l’holandès

Johan Cruyff estarà molt present al Clàssic d’aquest dissabte al Camp Nou. La mort de l’ex jugador i ex entrenador blaugrana ha provocat una gran reacció del futbol mundial i el coliseu barcelonista ha estat i serà el gran escenari dels multitudinaris homenatges a la seva figura. En un acte més en memòria de l’holandès, el FC Barcelona ha presentat aquest divendres la samarreta exclusiva per al xoc, on el lema ‘Gràcies Johan’ substituirà l’escut de Campions del Món que habitualment ocupa la part central.

A banda d’habilitar l’espai Memorial Johan Cruyff per a que els aficionats poguessin dedicar el seu últim adéu a l’històric futbolista, el club continua amb els preparatius per al Clàssic, on es viuran més accions en memòria del neerlandès. Si ja es va anunciar la formació d’un mosaic al Camp Nou als instants previs al partit, Cruyff estarà present sobre la gespa durant els 90 minuts, ja que, només en aquest duel, la samarreta blaugrana lluirà un disseny especial amb una llegenda dedicada.

El ‘Gràcies Johan’ que coronarà el pit dels futbolistes serà un bonic comiat al que fóra una estrella del futbol internacional i del FC Barcelona, que estarà present una vegada més als terrenys de joc en un enfrontament amb tanta rellevància com un Clàssic.