Imanol Arias i Ana Duato, investigats per possibles implicacions en empreses ‘offshore

Quin és el futur de ‘Cuéntame cómo Pasó‘? Doncs tot està a l’aire, ja que la 17a temporada de la sèrie històrica de TVE finalitza aquest dijous 19 de maig amb una polèmica que envolta als seus actors protagonistes.

I és que l’escàndol fiscal, que estan protagonitzant tant Imanol Arias com Ana Duato, fa perillar el futur de la ficció. Quan es compleixen quinze anys des del seu estrene, els creadors de Cuéntame cómo pasó‘, paralitzen la continuïtat del serial a causa de la implicació d’ambos artistes.

Segons diuen els Papers de Panamà, sembla ser que, el prestigiós actor, Arias, va ocultar un compte bancari a l’Illa de Niue, la qual pertany al despatx MossackFonseca (l’oficina investigada pels famosos Papers de Panamà).

Així mateix, entre les firmes que se’s van trobar als documents, apareixen els noms d’Ana Duato i Ganga Produccions, qui fins al dia d’avui s’encarregava de posar els diners perquè poguéssim veure cada temporada en les nostres llars.

El problema per la ficció és que la sèrie és “marca de RTVE”, segons han dit fonts properes a la ficció. Per la cadena, la situació és incòmode que els dos actors protagonistes estiguin investigats.

Però La 1 amb qui té el contracte és amb la productora, com la resta de programes de la casa, i no amb els mateixos actors. Per això, és norma demanar un informe fiscal i esbrinar si tot està correcte. Haurem d’esperar per saber quin és el futur real de la ficció estrella del canal públic espanyol.