La CUP denuncia amenaces de mort a una publicació de Xavier Garcia-Albiol a Facebook

0
Xavier García Albiol
Xavier García Albiol

L’exalcalde de Badalona es queixa d’una decisió de la CUP a Facebook i els cupaires denunciaran “greus amenaces” a la publicació

El cap del PP al Parlament català i exalcalde de Badalona, Xavier Garcia-Albiol, protagonitza una de les polèmiques polítiques d’aquest dilluns. En la seva darrera publicació al seu compte de Facebook, Garcia-Albiol denunciava que “els membres de la CUP ha depositat juntament amb el ‘Dimoni’ [figura popular a les festes badalonines] una altra figura que representa la meva persona”. Al mateix comentari, Albiol l’ús d’aquest “símbol de la ciutat” per “contaminar el pensament polític”.

Les reaccions a la publicació no s’han fet esperar. El líder del PP té més de 45.000 seguidors i la seva publicació s’ha omplert de comentaris. Alguns d’ells molt agressius contra la CUP. Algun comentari, fins i tot, demanava la “pena de presó… i fins i tot de mort!”. “Són carn de bales”, comenta un altre.

La situació ha portat a la CUP a anunciar que denunciarà “greus amenaces de mort”. Alguns dels comentaris més ofensius -la publicació habia rebut més de 1.700 al migdia- han estat ja esborrats.

 

Compartir
Article anteriorGrècia aprova la polèmica reforma de les pensions
Article següentXoquen tres camions de transport de material explosiu a Girona
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]