La CUP es mostra disposada a aprovar els Pressupostos però sense “carta blanca”

0
Anna Gabriel CUP
La 'cupaire' Anna Gabriel, en roda de premsa al Parlament | Foto: Europa Press

Anna Gabriel comunica a Puigdemont que estan disposats a aprovar els comptes sempre i quan no siguin com els del passat mes de juny

La diputada de la CUP al Parlament Anna Gabriel ha respost aquest dijous al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que el ‘sí’ de grup a la qüestió de confiança no és una “carta blanca” als Pressupostos 2017, tot i que s’obre a construir-los amb el Govern.

En el seu discurs, ha contestat a Puigdemont, que dimecres va avisar que no fa falta que doni suport a la seva qüestió de confiança qui no estigui disposat a donar suport als comptes: “Mai hem renunciat a donar suport als Pressupostos. Per això vam estar negociant els anteriors fins a l’últim moment”, ha dit Gabriel sobre el projecte de comptes 2016 que va tombar la cambra i al qual la CUP no va donar suport.

“Per això no rebutgem d’entrada els Pressupostos, però donar suport a la qüestió de confiança no els dóna carta blanca per aprovar uns pressupostos que no creiem”, i ha advertit que tornaran a rebutjar-los si són com els del 2016.