Curiós anunci pel partit de Copa del Leganés

0
El Leganès tira d'humor i il·usió per promocionar el partit de Copa
El capità Mantovani, davant l'estatua de cera del Rei Felip. LEGANÈS
El Leganès tira d'humor i il·usió per promocionar el partit de Copa
El capità Mantovani, davant l’estatua de cera del Rei Felip. LEGANÈS

No és el primer equip que utilitza l’humor i la il·lusió per promocionar els partits de la Copa del Rei

Redacció/EP. El capità del Leganés, Martín Mantovani, ha practicat la ‘salutació’ al Rei don Felipe VI per si el club pepinero guanya la Copa del Rei de futbol, en una iniciativa per promocionar la trobada de setzens de final del torneig contra l’Alabès, que es disputa el proper 14 d’octubre (20:30 hores) en Butarque.

En el curiós cartell promocional per al partit de Copa, proposat pel Departament de Comunicació del ‘Lega’, Martín Mantovani apareix amb la samarreta blanc-i-blava de l’equip madrileny fent una reverència davant el bust del monarca al Museu de Cera de la capital d’Espanya sota el lema: ‘Doncs estem assajant protocol, que mai se sap’.

 Aquesta iniciativa se suma a altres anteriors, com la de la segona ronda de la competició del KO en què el Leganés va simular haver-se comprat una vitrina per a albergar el trofeu de la Copa. En altres edicions també hi ha hagut iniciatives divertides i simpàtiques, com la que va protagonitzar el Còrdova mitjançant el hashtag #laCopamola i el seu president, que amb motiu de l’enfrontament contra el Barça va gravar un parell de vídeos utilitzant la tan coneguda gràcia andalusa.

La Copa del Rei és una competició especial pels equips petits, que somien en arribar el més lluny possible, però també pels no tan petits però que estan poc acostumats a aixecar títols. És el cas de l’Espanyol que la passada temporada va estar amb un peu a la final empès per una afició que va fer de la cançó de Rafael ‘Mi gran noche’  el seu lema, i era habitual escoltar la coneguda tornada durant els partits de l’equip, tant a casa com a fora. La bona competició protagonitzada pels de Sergio González va fer que l’afició acompanyés l’equip en massa a més d’un desplaçament, però sobretot a Bilbao. Tot i això, els blanc-i-blaus es van quedar amb la mel als llavis i no van poder superar l’Athletic.