No hi ha qui els aturi. Els vigents campions de l’NBA sumen 44 victòries consecutives a casa i estan amb un balanç de 55-5, més a prop de batre els Bulls de la 95-96

Comencem, com no podia ser d’una altra manera, amb els Warriors. Els Thunder, que havien patit les escomeses de Curry feia uns dies, van tornar a caure davant els vigents campions de l’NBA.

És clar que poden excusar-se amb que jugaven a Oakland, on ningú és capaç de guanyar des de fa 45 partits. Ni un superlatiu Durant (32 punts, 10 rebots i 9 assistències) va poder frenar el joc coral i sense estridències dels Golden State.

Ni tan sols el treball de Westbrook (22 punts i 7 assistències, encara que poc determinant aquest cop) i Ibaka en la pintura (20 + 6) van frenar els de Kerr. Thompson (21), Barnes (14 + 7r) o Green (14 + 8 + 7) van ser els escuders d’un Curry que va tornar a delectar-nos amb una nova exhibició. 33 punts (5 triples), 4 rebots i 4 assistències. Encara que no va fer una gran segona meitat, va sentenciar quan tocava.

A més, els Sacramento Kings van tornar a guanyar a Dallas 13 anys després amb un bon Cousins (22+13); els Heat no van donar opció a Phoenix (Wade, 27 punts i 7 assistències, el més destacat) i els Spurs segueixen ben a prop dels Warriors gràcies a un Leonard sensacional (30 punts i 11 rebots contra els Pelicans).