El millor jugador del món lidera una remuntada èpica davant Oklahoma anotant set triples i un total de 36 punts

Els Golden State Warriors es classifiquen per a les finals de l’NBA després de guanyar el setè i definitiu partit de la final de l’Oest contra Oklahoma City Thunder (96-88). Després d’anar perdent per 3-1 en el global de l’eliminatòria, els Golden State Warriors tanquen una èpica remuntada arrodonida en el duel decisiu gràcies als set triples i 36 punts de Stephen Curry.

Els actuals campions de l’NBA van estar molt minvats i a punt d’enviar-ho tot per terra, fins al punt que només una gesta de tres victòries consecutives els salvava de l’eliminació. L’aconseguirien davant de la seva afició a l’Oracle Arena. Era el contrapunt èpic que afegir al relat d’un equip que venia de segellar la millor marca de la història en la temporada regular (73-9).

“Guanyant així aprecies com és de difícil tornar a les finals. Hem de valorar aquesta fita i començar a pensar a guanyar la resta de partits”, reconeixia Curry només acabar el partit. El millor jugador del món, a més, aconsegueix un nou rècord a afegir a la seva llista: 32 triples anotats en una eliminatòria a set partits (32).

Ara, un cop tenen els dos peus a la final, s’enfrontaran davant Lebron James i els seus Cleveland Cavaliers.