Curset de Promovelocitat a Alcarràs amb Jordi Torres

0
Curset Velocitat FCM
Curset Velocitat FCM

30 pilots assisteixen a un curset de promovelocitat organitzat per la FCM

Aquest dissabte es va celebrar un nou curset de velocitat organitzat per la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) al circuit lleidatà d’Alcarràs. El curset va ser tot un èxit de participació, i es que no cada dia es pot rebre una classe teòrica i pràctica de la mà d’un pilot internacional com Jordi Torres, actual corredor de l’equip BMW al Mundial de Superbikes. Van acompanyar a Torres com a monitors l’experimentat Salvador Cabana, qui enguany s’estrenarà com a coach esportiu amb els pilots de la Copa Honda i Copa Rieju del Campionat Mediterrani de Velocitat, i el pilot de la Copa Honda, Eduard Melgar.

Després d’uns quants consells, i sota l’atenta mirada dels menuts pilots de velocitat, algun dels quals, vinguts des d’Andalusia, va arribar el moment de rodar sobre el circuit i posar en pràctica tot allò après durant la xerrada tècnica.

Un cop finalitzat el curset, tots tres monitors: Cabana, Torres i Melgar, van entregar un diploma als pilots participants, un record que de ben segur guardaran com un trofeu més.

Font: FCM