El curtmetratge català ‘Timecode’, guanyador de la Palma d’Or a Cannes

0

El projecte de Juanjo Giménez desbanca als altres deu curtmetratges

El Festival de Cinema de Cannes té aquest any 2016 aire català. I és que el curtmetratge català Timecode, del director Juanjo Giménez, ha guanyat la Palma d’Or en la Secció Oficial de Curtmetratges del Festival de Cannes.

Es tracta d’un apartat en el certamen, el qual el material és molt exquisit i es valora la participació de forma molt positiva. El curt català era un dels 10 treballs seleccionats entre 5.008 aspirants.

Aquest material audiovisual ha hagut de competir amb filmes com Madre‘ de Simón Mesa Soto, ‘La Laine sor le dos’ de Lotfi Achour, ‘Imago’ de Raymund Ribay Gutierrez, o, ‘Baston sur une plage suedoise‘ de Simon Vahlne.

I és que el veterà realitzador català nascut a Barcelona l’any 1963 i amb una llarga carrera com cortometrajista i productor ha elaborat  un argument tan original que ha encandilat al jurat francés de forma unànime.

Una història misteriosa entre dos vigilants, home i dona, d’un aparcament subterrani on van descobrint les seves passions durant les hores nocturnes.