Daimler va tancar el 2015 amb 13.500 milions de beneficis

Durant el passat 2015 va quedar demostrat que el sector de l’automoció va revifar després d’uns anys de caiguda a causa de la crisi econòmica. En aquest sentit, la majoria de marques (per no dir quasi totes) han vist com els seus números augmentaven considerablement. Una d’elles és el Grup Daimler, que integra tots els vehicles Mercedes-Benz (turismes i comercials), Smart i altres filials comercials, i, gràcies als seus bons resultats, beneficiarà a cada empleat amb 5.650 euros extra per agrair la seva bona labor durant tot el 2015.

Aquest bonus és el més alt de tota la història en el Grup Daimler i se’n beneficiarà un total de 125.000 empleats situats a Alemanya i que el rebran durant el salari del proper mes d’abril. En aquest sentit, la marca no especifica si les factories de fora d’Alemanya també rebran aquest suculent bonus però, per igualtat de condicions, Daimler també hauria de beneficiar-los.

Daimler ha venut durant el 2015 2,9 milions de vehicles, dos milions dels quals formen part de la divisió de turismes de Mercedes-Benz, marca que, durant els darrers temps, està creant uns cotxes força atractius que enganxen molt al client potencial. De fet, el model més venut és el Clase A, l’impulsor d’aquella frase que deia allò “d’alguna cosa està passant a Mercedes-Benz”.

Aquesta xifra de vehicles venuts es tradueix en un benefici de 13.500 milions d’euros per al Grup Daimler, 700 dels quals aniran destinats a aquest bonus que rebrà el treballador. Recordem que Daimler va començar a repartir aquest benefici al 1997 per tal d’incentivar a tots els treballadors a que milloressin la seva producció per tal que el grup pogués també millorar els seus resultats. Sens dubte, petits detalls i iniciatives com aquesta són les que creen un millor ambient de treball i una millor satisfacció alhora de treballar.