Joan Barreda ja té la seva màquina pel Dakar 2016

Michael Metge, Paolo Ceci, Ricky Brabec i Paulo Gonçalves seran els seus companys a la cursa.

El Team HRC de Ral·li amb Joan Barreda al capdavant, un dels favorits per emportar-se el proper Dakar, es va presentar en el Spazio Campari, durant el Saló de Milà. Al costat de l’espanyol formaran Michael Metge, Paolo Ceci i Ricky Brabec, a més de Paulo Gonçalves, que va arrencar la potent Honda CRF450 Ral·li.

Barreda, amb la retirada de Marc Coma, es presenta com el principal favorit a la cursa amb el permís del seu company, el portuguès Paulo Gonçalves, que va acabar en segon lloc l’any passat. Tots dos són els que aporten l’experiència de l’equip.

Els altres són tots nous en l’equip. Michael Metge (França, 36 anys) és un complet pilot de ral·li amb habilitats mecàniques, a més d’un bon navegant. També coneix molt bé la moto Paolo Ceci (Itàlia, 40). La contribució del veterà pilot serà una peça important per aconseguir l’objectiu de l’equip en aquesta edició del Dakar. I Ricky Brabec (Estats Units, 24), qui debutarà en el Dakar.

Barreda i Honda - Diari CatalàQuatre motos ‘sud-americanes’

El Team HRC treballa en una estreta relació amb l’equip Honda South America Ral·li Team, des que retornà al Dakar. L’equip compta amb quatre motos de fàbrica per als millors pilots sud-americans. Per l’edició 2016 estaran representant a Argentina, Javier Pizzolito i Kevin Benavides, mentre que a través d’Honda Brasil estaran Jean Azevedo i Adrien Metge.

El Dakar 2016 tindrà inici i final a Argentina, encara que farà algunes especials a Bolívia. Buenos Aires viurà la sortida del ral·li el pròxim dia 3 de gener. Per aquesta edició del Ral·li Dakar, Honda serà novament proveïdor oficial i moto oficial de la cursa.