Dangerous Golf, la nova bogeria dels creadors de Burnout

  0

  Els antics màxims responsables de l’estudi desenvolupador de Burnout tornen a la càrrega amb Dangerous Golf, una proposta que manté l’esperit destructor del joc de conducció

  Fiona Sperry i Alex Ward, cofundadors de Criterion Games (Burnout, Need for Speed Hot Pursuit) i actuals dirigents de l’estudi independent Three Fields Entertainment, acaben d’anunciar Dangerous Golf. Es tracta d’un videojoc informal que busca traslladar l’esperit destructiu de la sèrie Burnout al tranquil i pacífic món dels golfistes.

  Segons publica el portal especialitzat Destructoid, l’objectiu del títol serà obtenir el màxim nombre de desperfectes a l’escenari, on cada objecte tindrà un valor monetari. Tot i que les captures mostren principalment una proposta que es mourà entre les quatre parets, des de l’estudi desenvolupador han volgut apuntar que Dangerous Golf també comptarà amb escenaris oberts.

   

  Dangerous Golf, desenvolupat amb Unreal Engine 4 (el mateix motor responsable del remake no oficial del primer Metal Gear Solid), arribarà a Steam, PS4, i Xbox One el mes de maig amb funcionalitats multijugador, tant en línia com a nivell local.