Dani Alves: “El Madrid ‘dona pel cul’ sempre” | Diari Catala
El futbolista brasiler no es va tallar la llengua a l'hora de parlar sobre l'actualitat del seu club i el seu entorn | FOTO: REUTERS

El jugador del FC Barcelona Dani Alves va parlar al programa ‘Al primer toque’ d’Onda Cero i va opinar sobre Neymar i el seu enfrontament amb Cristiano

El defensa del FC Barcelona Dani Alves va parlar al programa radiofònic ‘Al primer toque’ de l’emissora Onda Cero i va donar la seva opinió sobre la renovació de Neymar l’estat de forma del Real Madrid o el seu enfrontament amb Cristiano Ronaldo, del qual ”no necessito parlar-ne”.

No em vaig enfadar amb Cristiano perquè van manipular el que jo vaig dir. Ell creu que jo vaig parlar d’ell i jo no ho necessito, el que passa es que quan em pregunten parlo perquè son personatges publics”, explicava el brasiler, que va aclarir respecte al seu enfrontament a la gala de la pilota d’or que “vaig anar-lo a saludar i estava enfadat. Sóc educat i ell no em va voler saludar, però no passa res, he dormit de puta mare i em preocupa zero. Que faci la seva vida i sigui molt feliç”.

Potser no m’agrada la seva postura però respecto la seva vida igual que no li puc agradar jo a ell”, continuava Dani Alves, que va puntualitzar que “parlo d’ell com puc parlar de Neymar, però que no s’equivoqui, no em cal parlar-ne”.

Sobre el jove davanter també va tenir paraules i va comentar que “Neymar és molt bo i succeirà a Messi, el que fa i a la velocitat que ho fa no ho pot fer ningú”. “Li queden dos anys de contracte però l’han de renovar, si no ho fan estan bojos”, expressava el lateral, que va considerar que els problemes judicials als quals s’enfronta el seu compatriota han sorgit per “enveja” i que “els superarà”. “Quan tens la consciència tranquil·la i el cor també no has d’estar preocupat. És complicat però ell és molt gran i ho passarà, amb l’admiració ve també l’enveja”, va sentenciar.

Qüestionat sobre si la dificultat del Real Madrid és superior amb l’arribada de Zidane Dani Alves va ser molt clar en la seva resposta: “¿Que si ha de ser més dur? El Madrid de Zidane, el de Mourinho, el d’Ancelotti, el de Benítez…Sempre estaran allà, ‘donant pel cul’. És un equip creat per a competir i no et pots relaxar. Tenen qualitat i són capaços de tot però jo confio en els meus companys i si estem bé tindrem opcions de fer coses importants”, va declarar.

Per últim també va fer referència al fitxatge de Pep Guardiola pel Manchester City, del que va dir que “serà el que ell vulgui, tindrà possibilitats de revolucionar-ho tot (al club) i com li agraden els desafiaments que és prepari la resta”, abans d’afegir que “em vaig equivocar al generalitzar amb la premsa, els que es donen per al·ludits són premsa brossa”.