Dani Alves s’acomiada del Barça - Diari Catala
El brasiler va mostrar la seva versió més sincera en una emotiva carta de comiat | Foto: Instagram

El brasiler Dani Alves publica una emotiva carta a través de les xarxes socials on explica els motius de la seva marxa i agraeix el suport durant aquests anys

Després d’unes setmanes de dubte Robert Fernández va posar veu aquest dijous al que ja no era un secret: Dani Alves marxarà del FC Barcelona aquest estiu. El lateral farà efectiva una clàusula al seu contracte i deixarà el club després de vuit anys i un reguitzell de títols. El brasiler, molt actiu a les xarxes socials, va voler donar la seva versió i amb una carta oberta es va dirigir a tots els seguidors.

El contingut de la mateixa era el següent:

“En un mes, farà vuit anys de la meva arribada al FC Barcelona. Al juliol del 2008, vaig entrar per primera vegada en aquest club i vaig ocupar el vestidor al que he viscut les fites més importants de la meva carrera professional. Des del primer dia, des d’aquell primer entrenament a les ordres de Pep Guardiola, fins a l’últim d’aquesta passada temporada, he tingut la fortuna de poder gaudir apassionadament del futbol. Tinc desenes, centenars, d’imatges gravades a la ment de moments compartits amb tots vostès al Camp Nou, des de la gespa de grans estadis mundials, als carrers de Barcelona… tantes celebracions de gol, tanta felicitat en forma de títols. Sóc un privilegiat, un futbolista treballador i honrat, a qui la vida li ha permès vestir la samarreta del millor club del món en una dècada prodigiosa per la qualitat dels seus jugadors i entrenadors. Podria mencionar un a un tots els extraordinaris companys amb els qui he tingut el plaer de superar reptes i dificultats en les múltiples formes en les que s’han anat presentant al llarg d’aquest temps, però prefereixo donar-los un agraïment conjunt, perquè al vestuari del Barça no hi ha lloc per les individualitats: Guanyem tots, perdem tots. I treballem junts. I tirant de la nau, presidents, ‘misters’, cos tècnic, treballadors del club… a tots ells moltes gràcies perquè sempre he vist recompensat el meu esforç amb la seva confiança i suport.

Amb aquesta carta no m’acomiado, només vull fer-los saber que he pres la decisió de buscar un nou repte a la meva carrera, perquè les etapes –també les que són boniques i glorioses– s’han de saber obrir, gaudir i acabar quan és el moment precís. I el meu moment és aquest. Marxo, però tornaré, perquè sóc un culer més. Gràcies per fer-me sentir tan estimat”.

Aquesta no va ser l’única publicació de Dani Alves a les xarxes socials, ja que poques hores després va tornar a dirigir-se a l’afició, aquest cop d’una manera més espontània.

"AQUÍ FUI FELIZ, AQUÍ SOY FELIZ Y SI NO ESTOY AQUÍ, TAMBIÉN SEREI FELIZ PORQUE SOY UNO MÁS DE USTEDES. USTEDES MI HICIERON SENTIRME UNO MÁS DE USTEDES!!" GRACIAS A TODOS POR LOS MENSAJES Y POR HABERME ACEPTADO CON MI LOCURA, SOLO QUIERO DECIROS QUE TODO LO QUE HICE FUE DE CORAZÓN, NO SÉ VIVIR DE OTRA MANERA QUE SINTIENDO TODO LO QUE HAGO, PARA BIEN O PARA NO TAN BIÉN SIEMPRE HAGO LO QUE PIDE MI CORAZÓN Y MI CORAZÓN LOCO ES LO ÚNICO QUE TENGO EN ESA VIDA. ASI QUE SI OFENDÍ ALGUIEN EN ALGÚN MOMENTO LO SIENTO MUCHO, SI FALTE AL RESPECTO A ALGUIEN LO SIENTO, SI HERIR SENTIMIENTO DE ALGUIEN LO SIENTO Y SI HICE CABREAR A ALGUIEN TAMBIÉN LO SIENTO… NO SOY PERFECTO NI PRETENDO SERLO PERO FUERON MÁS MOMENTOS FELICES QUE TRISTES Y ES CON LO QUE MI QUEDO. OS QUIERO A TODOS USTEDES CULÉS, HASTA LOS GRUÑONES CULES TAMBIÉN OS QUIERO CABRONES???!!! " VISCA AL BARÇA FOREVER"

A photo posted by DanialvesD2 My Twitter (@danid2ois) on

“Aquí vaig ser feliç, aquí sóc feliç i si no estic aquí, també seré feliç perquè sóc un més de vostès. Vostès em van fer sentir un més!! Gràcies a tots pels missatges i per haver-me acceptat amb la meva bogeria, només vull dir-vos que tot el que vaig fer va ser amb el cor, no sé viure d’una altra manera que sentint tot el que faig, per a bé o per a no tant bé sempre faig el que em demana el meu cor i el meu cor boig és l’únic que tinc en aquesta vida. Així que si vaig ofendre algú en algun moment ho sento molt, si vaig faltar al respecte algú ho sento, si vaig ferir els sentiments d’algú ho sento i si vaig fer cabrejar algú també ho sento… No sóc perfecte ni pretenc ser-ho, però van ser més moments feliços que trists i és amb el que em quedo. Us estimo a tots vostès culers, fins i tot als més rondinaires culers també us estimo cabrons!!! ‘Visca el Barça forever’”.