Dani Alves s'emporta una ovació | Diari Català
Dani Alves s'emporta una ovació | FOTO: nbcdeportes.com

L’afició del FC Barcelona es posa del costat de Dani Alves després dels seus polèmics comentaris a Instagram i li rendeix una gran ovació

Dani Alves s’ha emportat una tronadora ovació al entrar al terreny de joc en substitució d’Aleix Vidal en el partit del FC Barcelona contra el Granada CF. D’aquesta manera, l’afició ha demostrat que està al seu costat després dels incidents derivats pels seus comentaris a la xarxa social Instagram criticant durament la premsa i els mitjans de comunicació.

Després de la forta repercussió que van tenir aquestes declaracions, en les quals el brasiler afirmava que la premsa és “una puta deixalla”, el FC Barcelona va decidir censurar aquests comentaris desmarcant-se dels fets però defensant la llibertat d’expressió del jugador. Després d’això, el lateral blaugrana va substituir la paraula “puta” per “p…”, en una rectificació a mitges.

Pancarta a favor de Piqué

Gerard Piqué ha estat un altre dels jugadors que l’afició blaugrana s’ha encarregat de defensar davant de les últimes polèmiques derivades del derbi. En concret, darrere de la porteria del gol nord, s’hi podia observar una pancarta amb les paraules “tots som Piqué”.

Pancarta de recolzament a Piqué | Diari Català
Pancarta de recolzament a Piqué | FOTO: marca.com