El nom de Dani Pedrosa surt a la llista de morosos de l’Agència Tributària

El pilot d’Honda de MotoGP Dani Pedrosa és una de les persones que figuren a la llista publicada per l’Agència Tributària on hi apareixen tots aquells (físics i jurídics) que deuen més d’un milió d’euros a Hisenda. En concret, Pedrosa deu un total de 7.856.949’85 euros. Per tant, el pilot de MotoGP forma part d’aquesta llista de morosos que no compleixen correctament amb l’estat espanyol des del 31 de juliol del 2015.

Dani Pedrosa, que resideix a Suïssa des de fa anys, no és el primer pilot ni esportista que té problemes fiscals. Ja són coneguts els cassos futbolístics com el del jugadors del F.C.Barcelona Javier Mascherano, però aquests problemes també es poden traslladar en l’àmbit de les motos. L’exemple més sonat va ser Rossi que, després d’arribar a un acord amb la Hisenda italiana, va abonar 34 milions d’euros, tot i que se li exigien entre 62 i 100 milions d’euros. La causa va ser un canvi fictici de domicili a Londres per tal d’estalviar-se una sèrie d’impostos.

Un altre pilot que també s’ha vist envoltat per una situació polèmica va ser el company de Dani Pedrosa a Honda, Marc Márquez, el qual, després de saber que havia sol·licitat la residència a Andorra, li va caure un diluvi de crítiques amb el tema dels impostos pel mig. El pilot de Cervera va haver de sortir en una roda de premsa d’urgència per deixar clar que seguiria pagant els impostos a Espanya.

Si voleu saber més sobre la llista de morosos publicada per l’Agència Tributària podeu clicar aquí.