Dani Pedrosa i Mario Conde continuen a la llista de morosos

0
Mario Conde cas banesto
Mario Conde, firmant un llibre | Foto: Europa Press

Hisenda publica la llista de morosos actualitzada on hi figuren l’exbanquer i el pilot de MotoGP, entre d’altres

Mario Conde, el pilot Dani Pedrosa, l’expresident del Reial Madrid Lorenzo Sanz i el conegut advocat José Emilio Rodríguez Menéndez es mantenen a la llista de morosos publicada aquest dijous per Hisenda per tenir, a 31 de desembre del 2015, deutes amb l’Administració Tributària superiors en cada cas al milió d’euros.

En concret, l’expresident de Banesto Mario Conde té un deute de 9,9 milions d’euros amb Hisenda, la mateixa que a l’anterior llistat de morosos, mentre que el pilot de Moto GP Dani Pedrosa deu 7,8 milions d’euros, idèntica quantitat a la de la primera llista.

Lorenzo Sanz, l’expresident del Reial Madrid, té un deute d’1,36 milions d’euros i l’advocat Rodríguez Menéndez deu 3,6 milions d’euros a la Hisenda Pública. En els dos casos, el deute es manté respecte a l’anterior llistat.

A ells se sumen Ignacio, José, Juan Luis i Rafael Serratosa Caturla, amb un deute conjunta de 14,8 milions d’euros; l’empresari català Eudald Domenech Riera, amb un deute de 6,1 milions d’euros, i el jutge Luis Pascual Estevill, amb 5,4 milions d’euros.

Desgüaces La Torre, propietat de Luis Miguel Rodríguez, conegut com a ‘el rei de la ferralla’, té també un deute amb Hisenda de 7,85 milions d’euros, superior a la de la llista anterior (6,89 milions).

Alhora, l’exjugador del Barça i del Saragossa, Gabriel Milito, deu a Hisenda 1,8 milions d’euros, mentre que l’escriptor César Vidal Manzanares deu gairebé 2,5 milions d’euros, i l’empresari i expresident del club de futbol del València, Vicente Soriano Sierra, deu 1,1 milions d’euros.

D’altra banda, l’empresari Agapito García Sánchez és la persona física que acumula un major deute amb Hisenda, amb 19,06 milions d’euros (en l’anterior llista el deute era de gairebé 27 milions). El president de Quesos Noblejas i de Residencial Franco Rodríguez ostenta 129 càrrecs en més de 54 empreses, entre les quals hi ha de cellers, d’alimentació i del sector informàtic i d’inversió.