Dani Rovira, ‘Superlópez’

0
Dani Rovira/YOUTUBE | Diari Català
Foto: Dani Rovira/YOUTUBE

L’actor será el protagonista de l’adaptació del còmic al cinema

L’actor Dani Rovira ,(presentador dels Goya 2016), realitzarà el personatge de còmic ‘Superlópez’ en l’adaptació al cinema que es farà l’any 2017 del popular còmic creat per Juan López Fernández, Jan. El filme serà dirigit per Javier Ruiz Caldera i tindrà com a guionistes a Borja Cobeaga i Diego San José, autors del llargmetratge Ocho apellidos vascos‘ (2014).

El còmic Superlópez va ser creat per Juan López Fernández, l’any 1973 com a contestació hispana als superherois de Marvel. Rovira es barrejava per al paper protagonista juntament amb Berto Romero o, fins i tot José Mota.

Segons publica la revista Fotogramas, la previsió és que el rodatge comenci al gener de 2017 a Canàries i a Barcelona. Precisament, a la ciutat comtal es troba actualment el mateix Dani Rovira amb el rodatge de ‘100 metres’, la història d’un jove al qual li diagnostiquen esclerosi múltiple i que es resisteix a la malaltia preparant-se per afrontar la prova esportiva més difícil: ser un ‘Ironman‘ a les pistes d’atletisme.