Dani Vilà el pilot més ràpid de Q1
Dani Vilà el pilot més ràpid d'Almenar

Diumenge passat es va disputar la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència al Circuit lleidatà d’Almenar

La 7a edició de la Quadresistència d’Almenar, organitzada pel Club Esportiu Circuit El Terré d’Almenar, va congregar els millor pilots de l’especialitat de les quatre rodes, amb una gran participació de 36 pilots.

Pel que fa als resultats de la jornada, a la categoria reina, Q1, Dani Vilà es va erigir com el gran protagonista del dia després de completar dues molt bones mànigues, quedant primer i segon respectivament, que el van permetre pujar a l’esglaó més alt de podi en el conjunt del diumenge.

Amb aquesta victòria, Vilà fa un salt important en la classificació, després de no haver tingut sort de cara en la primera cursa de la temporada. El segon classificat a Q1 va ser el pilot Oriol Vidal, seguit de Xavier Obradó. Guillem Ullastres, que arribava líder a la segona cursa de la temporada, va quedar fora del podi després de no puntuar en la primera de les dues mànigues.

Podi de la categoria Q1
Podi de la categoria Q1

Pel que fa a la categoria Q2, Pol Guitart va vèncer després de completar una tercera i una primera posició en totes dues mànigues. Lluïs Quer es va quedar a les portes de la victòria, i finalment es va haver de conformar amb la segona posició. Albert Vivó va completar el podi de la categoria Q2.

Finalment, la categoria Trofeu, la qual va comptar amb un total de 20 pilots en pista, va ser per Roberto Antón. Kevin Solbas va pujar al segon esglaó del podi, mentre que Marc Moreno va finalitzar en tercera posició.

La tercera cursa de Quadresistència de la temporada se celebrarà el proper 5 de juny a les instal·lacions de Can Taulé.

Podeu consultar les classificacions aquí