Dante-Fachín suma diputats a la seva candidatura per liderar Podem

0
Ho Podem Tot
Membres de la candidatura de Ho Podem Tot

Ho Podem Tot, la candidatura de Fachín, haurà de competir amb Gemma Ubasart, Raimundo Viejo i Oscar Guardino

El diputat de SíQueEsPot i candidat a liderar Podem a Catalunya, Albano-Dante Fachín, ha incorporat a l’equip polític del corrent que lidera, Ho Podem Tot, els també diputats Joan Giner i Àngels Martínez, ha informat el moviment en un comunicat.

La llista presentada per Fachín, que es va donar a conèixer dissabte a Badalona (Barcelona) suma, a més de Giner i Martínez, sis regidors de municipis de la província de Barcelona.

Es tracta de Jesús Sánchez (Santa Coloma de Gramenet), Gertrudis Conde (Sant Pere de Ribes), Enver Aznar (Vilanova i la Geltrú), Laura Haba (Sant Esteve Sesrovires), Antonio Molina (Parets del Vallès) i Sandra Ramos (Barberà del Vallès), que compartiran candidatura amb quatre persones sorgides dels cercles de Podem a Catalunya.

Per aconseguir representació de tot Catalunya, Ho Podem Tot farà una ruta en furgoneta en la qual participaran Fachín i els membres de la candidatura, la qual han batejat com a ‘HPTour’. Alhora, desenvoluparà un ‘caucus’ paritari per elegir delegats de diferents territoris que completaran la candidatura al 50%.