Dark Souls 3 publica un tràiler de sèrie Z

  0

  La desenvolupadora From Software s’allunya de la serietat i rendeix homenatge a l’era de la sèrie Z amb el nou tràiler de Dark Souls 3

  L’espera per l’arribada a Europa de Dark Souls 3 arriba a la seva fase final. Queden menys de dues setmanes perquè els usuaris de PC, PlayStation 4 i Xbox One del país gaudeixin del tancament de la trilogia (sempre i quan no facin una petita trampa amb Xbox One).

  Sigui com sigui, després del sorprenent tràiler d’estrena del joc, la desenvolupadora From Software ha decidit explorar terrenys més divertits. Així ho mostra el nou clip promocional de Dark Souls 3, una peça que homenatja l’era de la sèrie Z, el cinema de baix pressupost que autors com Quentin Tarantino s’han encarregat de mantenir viu.

  El tràiler és un autèntic tribut al gènere. No és el primer clip de Dark Souls 3 que s’allunya del format tradicional; fa només dos dies, el director Eli Roth (director de llargmetratges de terror tan coneguts com Hostel Cabin Fever) s’ha encarregat de dirigir el curt The Witches (clica aquí per veure’l), una petita producció animada amb l’univers de Dark Souls 3 com a teló de fons.

  Dark Souls 3 arribarà a Europa el 12 d’abril d’aquest mateix mes i podràs llegir-ne l’anàlisi de Diari Català pocs dies després.