Després d’una setmana a la venda el títol de From Software es posicionaria a prop del milió d’unitats venudes sumant també PS4 i Xbox One

Dark Souls 3 comença a demostrar com una franquícia que va estrenar-se per a un públic residual s’ha convertit en una marca molt més popular. Mitjançant les dades facilitades per SteamSpy, una plataforma independent que comptabilitza els videojocs comprats a la plataforma Steam, el videojoc acumula més de 600.000 còpies venudes només per a ordinador des de la seva estrena el dia 12 d’abril.

Es tracta d’unes xifres molt positives tenint en compte que els ordinadors es posicionen habitualment sota les versions per a consola, un fet que ens faria pensar que Dark Souls 3 ja supera el milió d’unitats venudes globals. D’altra banda, són unes dades no oficials de les quals la desenvolupadora From Software o l’editora Bandai Namco encara no han manifestat cap paraula al respecte.

Dark Souls 3 és l’esperada conclusió d’una trilogia de videojocs difícils, singulars i particularment gratificants. Pots llegir-ne l’anàlisi de Diari Català clicant aquí.