Data i preu de PlayStation VR

  0

  Sony anuncia de manera oficial l’arribada del seu perifèric de realitat virtual, PlayStation VR, disponible a partir d’octubre a un preu de 399 €

  La Game Developers Conference 2016 (GDC), una de les cites més importants del món del videojoc, ha estat el lloc elegit per anunciar la data i preu de PlayStation VR. Finalment, s’ha confirmat el que era una suposició sòlida, i és que PlayStation VR serà més barat que Oculus Rift i HTC Vive, els seus dos principals competidors.

  PlayStation omplirà de realitat virtual MGW amb les PS VR
  PlayStation VR | Font: playstation.com

  La data i preu de PlayStation VR, octubre de 2016 i 399 €, evidencien que Sony ha optat per deixar que la competència mogui fitxa primer. La seva proposta, que ja s’ha esgotat a les divisions alemanya, francesa i britànica de la tenda online Amazon, arriba amb unes especificacions tècniques inferiors (el hardware de PlayStation 4, de més de 3 anys, fa impossible que la consola pugui competir amb la tecnologia actual dels ordinadors) però amb un preu sense competidors. 

  La compatibilitat de PlayStation VR

  PlayStation VR serà compatible amb tots els videojocs estrenats a PlayStation 4. El dispositiu de realitat virtual de Sony necessitarà, a més de tenir una PlayStation 4, la PlayStation Camera; un dispositiu que es ven separadament a un preu de 49 €. A més de tot el catàleg de la consola, PlayStation VR arribarà amb més de 50 videojocs abans de 2017.

  De la mateixa manera, PlayStation VR també oferirà la possibilitat de veure pel·lícules (segons assegura Sony) que no estiguin creades específicament per la seva visualització mitjançant la realitat virtual. L’usuari podrà elegir la mida de la pantalla, que arribarà fins a una distància de 2,5 metres d’alçada i 5 d’amplada. Per a més informació sobre PlayStation VR, clica a la pàgina oficial.