David Ferrer cau derrotat davant d’Andy Murray

0
David Ferrer cau contra Murray | FOTO: Shockvisual
David Ferrer cau contra Murray | FOTO: Shockvisual

Un David Ferrer intermitent no pot evitar la derrota per doble 6-4 en el primer partit al Masters de Londres davant d’Andy Murray

David Ferrer ha perdut el primer partit del Masters de Londres per 6-4 i 6-4 davant del segon favorit del torneig, Andy Murray. El jugador de Jávea, brillant en alguns moments i erràtic en d’altres, ha quallat un bon partit en termes generals però no ha pogut mantenir el nivell en les fases clau del partit. Amb més cor que cap, David Ferrer ha plantat cara a un Andy Murray concentrat per no allargar el partit més del desitjable i evitar el desgast.

L’inici del duel s’ha efectuat amb intercanvis intensos de cops però sempre amb el jugador al servei amb la iniciativa. El partit ha mantingut la mateixa tònica fins el joc del 4-3, on David Ferrer li ha aixecat tres boles de break (0-40) a l’escocès després de recuperar-se d’una doble falta i un error no forçat. No obstant, no ha pogut evitar cedir el servei en l’últim joc del set en el que s’ha mostrat erràtic i ha permès que Murray s’emportés el 6-4 còmodament.

En el primer set, hi havia hagut una gran diferència entre els dos jugadors: tot i que el marcador era força igualat, David Ferrer havia corregut molts metres durant els pilotejos i per contra, Andy Murray amb prou feines s’havia desgastat. David Ferrer ho sabia i no ha trigat massa a canviar d’estratègia per transformar-se en un jugador molt més agressiu que ha aconseguit terencar el servei d’Andy Murray en blanc per posar-se amb 3-1 a favor.

Però ha estat llavors quan el Jávea ha semblat desconnectar-se totalment del duel. Amb 3-2 favorable, ha disputat un joc de servei horrorós on ha regalat dues dobles faltes i ha reviscut un Murray que semblava totalment descol·locat. La concentració de David Ferrer ha minvat i l’escocès s’ha apropiat la victòria amb un còmode parcial de 1-5. David Ferrer haurà de guanyar els dos partits restants de fase de grups si vol passar a semifinals.