David Gaider

Mitjançant el seu perfil de Twitter, David Gaider abandona BioWare després de gairebé dues dècades i d’encapçalar la creació de les històries de Dragon Age i Star Wars: Knights of the Old Republic

L’autor principal dels guions de Dragon Age: Inquisition i de Star Wars: Knights of the Old Republic acaba de deixar el càrrec, és a dir, David Gaider abandona BioWare. Acaba d’anunciar-ho mitjançant el seu perfil de Twitterdes d’on també ha volgut agrair tot el suport que està rebent.

Noves notícies: tristament he d’anunciar que, després de 17 anys, avui és el meu darrer dia a BioWare. Trobaré a faltar el meu equip, els hi desitjo el millor.

Tot i que David Gaider abandona BioWare, Mass Effect: Andromeda, el pròxim projecte de l’estudi desenvolupador, no es veurà afectat. Curiosament, fa menys d’un mes que el director principal de la nova aventura espacial de BioWare també abandonava les oficines canadenques.

Apostant pel canvi

Gaider ha estat el principal responsable de la creació del primer personatge gai de l’estudi, el mac Dorian, i el primer transsexual, Krem. Des d’un bon principi, el guionista ha manifestat la seva voluntat de contribuir a la creació d’una indústria més inclusiva en relació al col·lectiu LGBT.

Tot i que David Gaider abandona BioWare, no ho fa per descansar. Segons ha manifestat a Polygon, considera que “és el moment de moure’s cap a nous reptes. El moment d’anunciar on aniré a parar ja arribarà, el dia d’avui és per acomiadar-se“.