De Angelis passa una bona nit i segueix estable

0
De Angelis segueix estable i conscient
Facebook: Alex De Angelis
De Angelis segueix estable i conscient
Facebook: Alex De Angelis

De Angelis segueix estable, conscient i despert

Aquest matí han arribat noves notícies pel que fa a l’estat del pilot italià Alex De Angelis que patia un fort accident al FP4 del Gran Premi de Motegi (Japó). Diumenge sabíem que les hemorràgies seguien sense canvis i que les fractures a les costelles anaven disminuint. També coneixíem que se li havia reduït la sedació i que estava conscient i ben orientat.

Aquest matí hem sabut que havia passat una bona nit sense complicacions i que seguia despert i conscient. Per tant les notícies són optimistes tot i que encara es considera greu la seva situació.

La condició clínica d’Alex D’Angelis, en recuperació en la Unitat de Vigilància intensiva de l’Hospital Universitari *Dokkyo en *Mibu (Japó) després de la seva tremenda caiguda en el Gran Premi de Japó, segueix estable, roman estable” explicava el seu equip Team Ioda aquest matí en un comunicat.

No s’han trobat novetats en el quadre clínic que segueix delicat per les nombroses fractures en l’esquena i pels traumatismes interns com l’edema pulmonar i el intracraneal, tots dos supervisats constantment pel personal mèdic del centre” profunditzava aquest comunicat.

Des d’ahir dilluns, D’Angelis no està sedat, però està despert i conscient. En els propers dies se li repetirà la ressonància magnètica per controlar l’hematoma intracraneal que no ha presentat canvis des de la seva aparició en els exàmens i que de moment no necessita intervenció quirúrgica” afegien.

El pilot està acompanyat en tot moment per membres de l’equip, el propietari de l’estructura Giampiero Saccchi i el metge de la Clínica Mobile del circuit Michele Zasa. Avui també hem sabut que els seus familiar estan ja de camí a l’hospital i avui mateix estaran ja fent companyia al pilot en la seva recuperació.

El mateix pilot compartia aquesta fotografia a les xarxes socials junt amb el missatge:

Tranquils que DEA no es rendeix. Moltes gràcies a tots, us estimo!