De Angelis segueix estable

0
De Angelis segueix estable
MOTOGP
De Angelis segueix estable
MOTOGP

De Angelis segueix estable, Dijous li faran proves per veure l’estat dels pulmons

Alex De Angelis segueix estable dins la gravetat desprès de la caiguda patida al FP4 de Motegi (Japó), on va patir diverses fractures, la majoria als pulmons i una hemorràgia intracraneal. Cada dia anem rebent notícies sobre el seu estat i cada cop són més tranquil·litzadores.

El dimecres ha estat un dia tranquil per a Alex De Angelis. El pilot està acompanyat del seu pare *Vinicio i del seu germà William, que li fan costat a la Unitat de Vigilància intensiva al costat del doctor Michele Zasa de la Clínica Mòbil” comentava un nou comunicat emès pel seu equip, Ioda Racing.

Tant el edema pulmonar com el intracraneal estan sota l’atenta mirada i vigilància per part dels metges en tot moment i segueixen sense augmentar. Aquest dijous es sotmetrà al pilot a un examen específic per saber l’estat dels seus pulmons, que és el que més preocupa als metges. Tot i que de moment són bastant optimistes.

“Una nova ressonància magnètica serà realitzat en els propers dies per controlar l’estat de l’edema intracraneal” sentenciava el comunicat del seu equip.

Haurem d’estar pendents demà dels resultats d’aquest examen específic que li faran als pulmons, ja que marcarà bastant la seva evolució.

Avui hem pogut llegir una entrevista que el diari “La Gazzeta” li ha fet i per tant, hem pogut veure les seves primeres declaracions desprès de l’accident. 

No recordo com va passar, com va ser l’accident“. Tot i que, sense haver pogut veure imatges encara, tot sembla indicar que a la corba 9 del traçat de Motegi, va perdre el control de la seva ART, li va patinar la roda del darrera sobre el piano, i va sortir disparat a uns 100 km/h, contra les proteccions, fins xocar-hi de cara.

Lluitaré per poder estar en el mundial aviat, possiblement a València. Sé que serà molt difícil i que necessitaré algun miracle més, sobretot que el tema dels pulmons no empitjori, que és el que més preocupa als metges” sentenciava el pilot.

Esperem per tant demà seguir amb les bones notícies i poder-lo veure lo abans possible sobre la seva ART si pot ser a València.