El FC Barcelona Lassa s’enfronta aquest divendres contra un CSKA de Moscou que arriba pletòric amb un tàndem de luxe

Segurament la parella amb més potencial de tota l’Eurolliga. Per talent, per lideratge, per eficiència… per tot. Milos Teodosic i Nando de Colo són les dues grans amenaces del CSKA pel partit d’aquest divendres contra el Barça.

El serbi i el francès s’entenen a la perfecció i són capaços de revolucionar un matx, així com controlar el tempo del mateix i fer que es jugui al que ell vulguin. Controlar a tots dos serà pràcticament impossible, però serà tasca de Satoransky, Ribas i Oleson que el seu impacte sigui el menor possible.

Teodosic és la batuta, el cervell, el capità. Tant talentós com de vegades “cabra boja”. Si té el dia pot donar un recital perquè el seu talent traspassa la mitjana dels jugadors europeus. Però també es tracta d’un jugador que prèn decisions una mica esbojarrades.

De Colo és l’executor, l’anotador, el killer. El jugador més determinant d’Europa a dia d’avui. El MVP del mes de febrer a l’Eurolliga. L’anotador més compulsiu (en relació punts per minuts). Desequilibrant, intel·ligent tàcticament i un punyal si se’l deixa crear. El seu pas per l’NBA (Spurs) el va fer madurar moltíssim.