L’únic debat a quatre serà el 13 de juny

0
Sanchez, Rivera i Pablo Iglesias debat
Els tres candidats durant el debat organitzat pel diari El País pel 20D

Rajoy, Sánchez, Iglesias i Rivera es veuran les cares abans del 26J el mateix dia que la selecció espanyola debuta a l’Eurocopa

El proper dilluns 13 de juny a la nit tindrà lloc l’únic debat amb els quatre candidats a la presidència del govern espanyol. Mariano Rajoy, Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i Albert Rivera debatran a l’Acadèmia de la Televisió en un programa que serà emes simultàniament a RTVE, Atresmedia i Mediaset. Encara no s’ha confirmat qui serà el moderador del debat, però alguns mitjans ja descarten el president de l’Acadèmia, Manuel Campo Vidal, i pensen en noms com Jordi Évole, Ana Pastor i alguns dels presentadors d’informatius.

EL PSOE ja ha dit que no li agrada la data del debat, que coincideix amb el primer partit de la selecció espanyola a l’Eurocopa de futbol, contra la República Txeca. Argumenten els socialistes que el PP vol així el contingut del debat. Aquest debat, però, serà l’única cita que els quatre principals candidats al Congrés mantindran durant tota la campanya. S’ha descartat ja un cara a cara entre Rajoy i Sánchez mentre que aquest diumenge al Salvados de La Sexta sí que es tornaran a asseure junts Pablo Iglesias i Albert Rivera amb el periodista Jordi Évole com a moderador.