Declaració d’intencions de Galca

0

Constantin Galca va fer jugar contra el FC Barcelona un mig del camp poblat per futbolistes que donen un bon tracte a la pilota

Salva Sevilla, Marco Asensio, Abraham i Joan Jordán. Constantin Galca, amb les baixes per lesió de Víctor Sánchez i Cañas, i la de Pape Diop per sanció, va posar sobre la gespa del RCDE Stadium en el partit contra el FC Barcelona un mig del camp format per futbolistes que donen bon tracte a la pilota.

Tot i que contra el FC Barcelona no va funcionar, Galca va plasmar la seva filosofia de joc durant el partit de tornada dels vuitens de la Copa del Rey. De fet, el tècnic ja ho va el dia de la seva presentació: “Vull que tinguem la pilota. M’agrada tractar-la bé i desgastar al rival amb ella”, confessava el romanès a la roda de premsa.

Un mes a la banqueta

Avui es compleix un mes des de que Constantin Galca va ser presentat com a nou entrenador del RCD Espanyol. Amb ell, l’equip ha demostrat saber jugar la pilota i ha aconseguit mantenir llargues possessions en alguns partits. Encara queda camí per endavant, però la plantilla ja ha interioritzat els conceptes claus de l’estil Galca.