Màrquez: “Ha perdut el meu respecte”

0
Declaracions de Màrquez després de la cursa
Màrquez i Rossi en una roda premsa
Declaracions de Màrquez després de la cursa
Màrquez i Rossi en una roda premsa

Màrquez ha assegurat que no ha estat un simple “incident de cursa”

Marc Màrquez ha assegurat que la seva caiguda per la puntada de Rossi a la carrera de MotoGP al Gran Premi de Malàisia no ha estat un simple “incident de carrera”, deixant entreveure que ha estat quelcom premeditat, i ha afirmat que en futbol hagués estat “targeta vermella”, i ha lamentat que mentre ell estava al box i s’emportava zero punts el transalpí seguia en carrera i amb 16 punts.

“No vull estar en la decisió del campionat. He acabat a la grava, no tinc cap punt i a València ell sortirà últim. Ja sabeu, sento que aquest incident no és un incident de cursa”, ha declarat Màrquez en una roda de premsa extraordinària després de conèixer la decisió dels comissaris.

El català ha parlat de la claredat de la polèmica acció. “És fàcil explicar el que ha ocorregut, s’ha vist a la televisió, hi havia bastants punts de vista, des de l’helicòpter, des de les càmeres del circuit… Estàvem avançant però sentia que podia arribar als pilots del capdavant. A la corba 14 Valentino m’ha avançat, m’ha mirat dues vegades i ha posat la moto bastant recta, després he vist que feia alguna cosa amb la cama i bloquejava el meu fre i el meu braç i m’he anat al terra”, ha indicat Màrquez.

“No m’he passat gens. He tingut moltes batalles en les quals mai m’he sentit com avui, en la qual un pilot em tirés. El resultat ha estat zero punts. Podem lluitar, fer avançaments, no havíem tingut cap contacte, sempre de manera neta. No sé com pots pensar en treure un pilot amb la cama. Estic molt decebut”, ha afegit Màrquez.

“Al futbol això és targeta vermella”

“He sortit bé, i després he intentat seguir a Dani. A la corba quatre he comès un error, he mirat abans d’entrar per veure que no vingués cap dels dos pilots que es juguen campionat. Estàvem rodant ràpid, el meu objectiu era agafar als de davant. Ell quan em passava es colava”, ha dit Màrquez.

“El dijous Valentino sorprenia a tothom. No ho vaig considerar. Creia que podia lluitar amb Valentino, Jorge… m’emporto zero punts i encara estava lluitant pel tercer lloc en el campionat”, ha explicat Màrquez

“Al futbol això és targeta vermella , però jo estava al box i ell encara estava en carrera. Sembla que pot ser cosa de nervis, però ens juguem la vida. És un esport en el qual t’estàs jugant la vida, estàs en risc. Pot haver-hi incidents, però el que no m’entra en el cap és deixar anar una puntada”, ha sostingut Màrquez.

“Espero que acabi aquí, però no serà així. Això ja no pot arribar més lluny, empènyer amb la cama i que un pilot caigui… Vull fer una bona carrera, diferent a aquesta”, ha expressat Màrquez sobre València.

“Ha perdut el meu respecte”

“Honestament, prefereixo no dir el que m’ha dit, sempre l’he tingut molt respecte”, ha explicat Màrquez, i ha indicat que no deixa de ser el seu ídol, però que sí ha perdut el seu “respecte” i el de “bastant gent”. “La meva mentalitat ha canviat des d’aquest dijous i també la de molta gent”.

“M’ha deixat tocat, no només el que m’ha dit, sinó el que ha fet, una puntada a un altre rival. Vull passar pàgina. Estic bé físicament, espero que pel ben del motociclisme això es pari aquí”, va concloure.